A mi történetünk

Mióta az eszünket tudjuk imádjuk a skandináv mitológiát és hiszünk a rúnák segítő energiájában. Évek óta tanulmányozzuk az északi kúltúrát és a rúnák használatát. 2018-ban elkészítettük saját rúnával díszített karkötőnket aminek az elkészítését nagyon élveztük és rengetek lehetőséget láttunk még benne, ezért 2019-ben megálmodtuk a BALDUR márkát és webáruházat ahol nem csak  folyamatosan frissülő egyedi ékszereket kínálunk nektek, hanem izgalmas és tartalmas viking sztorikat is.

Miért pont BALDUR?

Baldur a fény, az öröm, a tisztaság, a jóság, és a megbékélés istene. Őt tartották az istenek között a legbékésebbnek és a legsegítőkészebbnek. A mi célkitűzésünk, hogy márkánkat BALDUR tulajdonságait követve fogjuk építeni. 

A rúnák története

A rúna szó bűvös cselekedetet jelent. A félszemű isten, Odin kilenc napig fejjel lefelé függött a Világ fáján hogy megtanulhassa a rúnák bölcsességét és az embereknek ajándékozhassa őket. A skandináv népek már 150-ben rúnákkal díszitették ékszereiket és tárgyaikat amik nem csak a csatákban de a mindennapi harcok során is a segítségükre voltak.

A rúnák története

A rúna szó bűvös cselekedetet jelent. A félszemű isten, Odin kilenc napig fejjel lefelé függött a Világ fáján hogy megtanulhassa a rúnák bölcsességét és az embereknek ajándékozhassa őket. A skandináv népek már 150-ben rúnákkal díszitették ékszereiket és tárgyaikat amik nem csak a csatákban de a mindennapi harcok során is a segítségükre voltak.

Viking szív

Weboldalunkkal nem csak az igazi viking rajóngók szívéhez akarunk eljutni. Nálunk mindenki garantáltan megtalálja a hozzá leginkább illő ékszert és feldíszítheti saját segítő rúnájával. A megosztott viking sztorikkal és bölcseletekből bárki erőt meríthet a mindennapohoz.

INSTAGRAM BALDUR.HU