Fekete Thor karkötő arany rúnával

5 900 Ft

Egyedi paracord fonással készített karkötő arany színű Thor kalapáccsal díszítve. Thor kalapácsa a nyers erőt és a bátorságot szimbolizálja. 


  • kézzel készített
  • egyedi megjelenés
  • strapabíró anyag
  • arany színű kalapács
  • választható rúna

Ingyenes kiszállítás!

Magyarország bármely településére vállaljuk a kiszállítást. Szállítási idő 2-3 munkanap.

Cikkszám: THOR-1000 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Rúna jelek

Fehu 
Vagyon és a tulajdon kiérdemlését segítő rúna. 
Nehéz helyzetben vagy és úgy érzed, hogy a szerencse elpártolt mellőled? A fehu rúna viselése hozzá segít a kitűzött céljaid eléréséhez és a megérdemelt jutalmad elnyeréséhez.

Uraz
Cselekvést és a változást segítő rúna.
Szeretnél változtatni életeden és kész vagy cselekedni? Az uraz rúna viselése segít a benned rejlő energiák felszabadításában, és változás elősegítésében.

Thurisaz
Védelmet segítő rúna.
A Thurisaz rúna Thor pörölyét szimbolizálja.
Számodra fontos az biztonságérzet és a védelem? A Thursaz rúna segít, hogy állandó védelem alatt érezd magad és megóvjon téged minden bajtól.

Ansuz
Kommunikációt segítő rúna.
Nehezen boldogulsz a nyilvánosság előtti beszéddel? Az Ansuz rúna viselése segít felfedezni magunkban a természetes önbizalmat és hozzá segít a meggyőző és bátor kommunikációhoz.

Raidho
Biztonságos utazást segítő rúna.
Egy nagy utazás előtt állsz és szeretnél biztonságosan célba érni? A Raidho rúna viselése segít a biztonságos és helyes út megtalálásában.

Kenaz
Tudást és tanulást segítő rúna.
Nehezen vesszed rá magad a tanulásra és ezzel gátat szabsz Önmagad fejlődésnek? A Kezan rúna viselése segít az önfejlesztésben és a megfelelő tudás megszerzésében.

Gebo
Társas kapcsolatok kialakítását segítő rúna.
Nehezen alakítasz ki új kapcsolatokat és bátortalan vagy az ismerkedésben? A Gebo rúna olyan energiákat tartalmaz, amely képes két vagy több embernek az energiáját összefogni ez által hozzá segít a társas kapcsolatok kialakításához.

Wunjo
Boldogság megszerzését segítő rúna.

Boldogtalannak érzed magad és ritkán szerzel örömteli perceket magadnak? A Wonju rúna serkenti a motivációt és segít leküzdeni a letargiát, negatív gondolatokat. Viselése  harmóniát, jólétet és boldogságot hoz az életedbe.

Hagalaz
Megpróbáltatások és kihívások legyőzését segítő rúna.
Szeretnél felülkerekedni egy negatív szokásodon vagy egy átlendülni egy nehéz akadályon? A Hagalaz rúna segít a nyugodt elmélkedésben és a helyes döntés meghozatalában. Viselése segítséget nyújt minden olyan akadályon keresztüljutni, ami negatív szokásain legyőzésének útjában áll.

Naudiz
Beteljesítetlen vágyak elérését segítő rúna.

Talán neked is van egy álmod, egy kívánság, melyet már eltemetettél. A Naudiz rúna segít, hogy visszanyerd a bizalmat,  elkezdd az életedet úgy élni, ahogy mindig is szeretted volna. Viselése hozzá segít a belső energiáid feloldásához, megérzéseid és terveid kreatív végrehajtásához.

Isa
A monotonitásból való kitörést segítő rúna.

Unod a monotonitást és valami új, izgalmas változást keresel az életedben? Érzed, hogy változtatnod kell, de nem egyértelmű, hogy mihez kellene küzdened. Az Isa rúna segít az érzelmi blokkok feloldásához és tétlenség legyőzéseséhez. Viselése hozzá segít, hogy megtisztulj, és új energiákra szabadíts fel.

Jera
Az újrakezdést segítő rúna.

A Jera a körforgást szimbolizálja.
Úgy érzed, hogy itt az ideje új fejezetet kezdeni, és elég motivált is vagy hozzá?
A Jera rúna segít, hogy utat engedj az új életednek. Viselése hozzá segít a helyes gondolatok és cselekedetek összehangolásához, amellyel a megfelelő eredmények elérésére törekedhetünk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fekete Thor karkötő arany rúnával” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük